Assortiment

Bij Maison Woningstoffering beschikken wij over een ruim assortiment raambekleding, vloeren, verf en behang.

Verf

Het assortiment verf van Maison Woningstoffering bestaat uit kalk- en krijtverf van het bekende merk Pure & Original. In onze winkel in Zoetermeer kunt u het hele assortiment Pure & Original verf vinden.

Behang

Maison Woningstoffering biedt u een gigantische collectie behang. Wij werken samen met grote merken als Eijffinger, Esta Home, PiP studio en Intervos. Laat u inspireren door ons aanbod.

Vloeren

In onze showroom in Zoetermeer hebben wij beschikking over een groot assortiment vloeren. Bij ons kunt u terecht voor houten vloeren, laminaat vloeren, pvc vloeren, tapijt, linoleum, vinyl vloeren, deurmatten en vloerkleden.

Raambekleding

Voor het beste assortiment raambekleding komt u naar Maison Woningstoffering in Zoetermeer. Wij bieden u gordijnen, vitrage, rol- en vouwgordijnen van hoogstaande merken. Daarnaast leveren wij shutters van Jasno en binnenzonwering.

Kasten

Maison Woningstoffering biedt u schuifdeurkasten en inloopkasten van Allure. Kom uw droomkast samen stellen in Zoetermeer!

Buitenzonwering

Voor zonneschermen, markiezen, screens en rolluiken komt u naar onze showroom in Zoetermeer. Hier vindt u een ruim aanbod buitenzonwering, zodat u voldoende keuzemogelijkheden heeft.

Gordijnrails

Voor kwalitatief hoogstaande gordijnrails van topmerken als Goelst, Interstil, XXL designroeden en Houles bent u bij Maison aan het juiste adres. Welke stijl, kleur en materiaal gordijnrails u ook zoekt, in onze showroom te Zoetermeer leveren wij uw perfecte railsysteem.

Betondesign

Een praktische vloer-en wandbekleding met een stoere betonlook, dat is Betondesign van Forbo dat u kunt vinden in Zoetermeer. Perfect om zonder problemen uw vloer of wand af te werken, met een stijlvolle betonuitstraling als resultaat.

Insectenwering

Ook voor horren en hordeuren kunt u bij Maison Woningstoffering terecht. Wij leveren horren en hordeuren voor ieder raam en elke deur. Ook voor dakramen, schuiframen, draaikiep-ramen, grote deuren en schuifpuien. Bekijk het assortiment Unilux en Luxaflex horren en hordeuren in onze winkel.

Traplopers

Bij Maison Woningstoffering vindt u op maat gemaakte traplopers van uitstekende kwaliteit. Het is mogelijk om uw traploper volledig naar wens te personaliseren, doordat wij enorm veel mogelijkheden bieden.

 

Verf Behang Vloeren Raambekleding - Shutters
Verf Behang Vloeren Raambekleding
  Markiezen Gordijnrails BetonDesign
Kasten Buitenzonwering Gordijnrails Betondesign
hordeur Traploper    
Insectenwering Traplopers    

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels