Gordijnrails Zoetermeer

Het aanbod bij Maison Woningstoffering

Maison Woningstoffering levert gordijnrails van Goelst, Interstil, Houles en XXL designroeden. Al deze merken zijn hoogstaande merken die staan voor kwaliteit. Wij leveren gordijnrails in alle soorten, maten en kleuren zodat voor ieder interieur een perfecte gordijnrails beschikbaar is. Heeft u interesse in een railsysteem? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek in Zoetermeer, waarin wij u onze mogelijkheden laten zien.

Wij beschikken over gordijnroedes van Interstil in edelstaal, messing, ijzer en hout. Daarnaast hebben wij ook Interstil kabelspanners in onze collectie, die een modern en uniek alternatief zijn voor klassieke gordijnrails.

In onze showroom in Zoetermeer vindt u ook een grote collectie Goelst railsystemen. Goelst staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en hun gordijnrailsystemen hebben een luxe, elegante uitstraling. Uw Goelst gordijnrails wordt op maat gemaakt uit één stuk. U heeft de keuze uit verschillende bedieningsopties. Het is zelf mogelijk om uw gordijnen te bedienen met een afstandsbediening, zodat ook wanneer u niet thuis bent het idee gewekt wordt dat er iemand aanwezig is. Hier kunt u de gordijnrails van Goelst alvast bekijken.

De gordijnrails van XXL gordijnroeden zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. XXL gordijnroeden staan bekend om hun exclusieve vormgeving en solide gordijnroedes. XXL gordijnroeden zijn leverbaar in iedere gewenste kleur, het is zelfs mogelijk om uw eigen gordijnroede samen te stellen!

Tevens bieden wij u gordijnrailsystemen van het Franse merk Houles. Dit zijn moderne, innovatieve systemen met een klassieke uitstraling. Deze gordijnroedes zijn tijdloos en beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Wij nodigen u uit om al deze prachtige gordijnrails en roedesystemen te komen bekijken in onze winkel in Zoetermeer. Hier kunt u ook terecht voor vrijblijvend, persoonlijk advies.

Gordijnrails

Interstil

Goelst Houles

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels