Jaloezieën Zoetermeer

Jaloezieën bij dé specialist van Zoetermeer

Wij bieden u in Zoetermeer jaloezieën aan van onder andere Jasno, Luxaflex en Sunway in verschillende prijsklassen. Bij Maison Woningstoffering te Zoetermeer vindt u houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, horizontale jaloezieën en verticale jaloezieën in diverse lamelbreedtes. Alle jaloezieën zijn standaard uitgevoerd met een bedieningskoord, maar u kunt ook kiezen voor elektrische bediening. Jaloezieën kunnen worden toegepast voor draairamen, kiepramen, schuiframen, draaikiepramen en ramen met een afwijkende vorm. De jaloezieën uit Zoetermeer worden speciaal voor u op maat gemaakt. U bent van harte welkom voor een uitgebreid adviesgesprek in Zoetermeer met één van onze adviseurs.

Het assortiment jaloezieën in Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer vindt u een enorm aanbod jaloezieën van topmerken, waaronder Jasno, Luxaflex en Erfal. Wij bieden niet alleen horizontale - maar ook verticale jaloezieën.

Jasno jaloezieën in Zoetermeer

De jaloezieën van Jasno - Jasno blinds - zijn houten jaloezieën die volledig naar eigen wens aangepast kunnen worden. Zo kunt u zelf de kleuren, lamelbreedtes, bedieningskoorden en ladderbanden bepalen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de jaloezieën perfect bij uw woonstijl passen. De Jasno blinds onderscheiden zich van andere jaloezieën door een aantal voordelen:

  • Geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Leverbaar in vele lak en beitskleuren en alle RAL- en NCS-kleuren.
  • De lamellen hebben een mooie structuur en zijn lang en recht.
  • De zijkanten zijn keurig afgewerkt.
  • De accessoires zoals koordknopjes worden geleverd in de kleur van de lamellen.
  • Diverse ladderbanden en koordknopjes verkrijgbaar.
  • Gladde onderlat voorkomt beschadiging aan uw vensterbank.

Jaloezieën

Jaloezieën Jasno

Horizontale jaloezieën bij Maison Woningstoffering

Wanneer u kiest voor horizontale jaloezieën bent u verzekerd van een stijlvolle lichtregeling. In Zoetermeer kunt u horizontale jaloezieën vinden van uitstekende kwaliteit en met een prachtige vormgeving waarin zelfs op kleine details is gelet. Wij bieden horizontale jaloezieën in alle soorten en maten, ook voor ramen met een afwijkende vorm of maat. Graag kijken wij met u mee naar de opties voor uw woning. Plan online een afspraak voor een gratis adviesgesprek of kom langs in de winkel in Zoetermeer.

Verticale jaloezieën in Zoetermeer

De sfeer in uw woning wordt voor het grootste deel bepaald door de lichtinval. De verticale jaloezieën die u vindt in Zoetermeer, zijn de stijlvolle combinatie van sfeer en functionaliteit. Zij bieden u de mogelijkheid om geheel naar wens de hoeveel licht en de privacy in uw woning te regelen. Verticale jaloezieën zijn perfect voor grote oppervlaktes of schuifpuien. Doordat wij beschikken over een groot assortiment hebben wij verticale jaloezieën voor ieder interieur.

Verticale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Eindeloze mogelijkheden bij Maison

In onze showroom te Zoetermeer bieden wij vele personalisatieopties met uw jaloezieën. De jaloezieën zijn bijvoorbeeld leverbaar in de lamelmaten 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Daarnaast kunnen verticale jaloezieën geleverd worden met panelen van 250 mm. Alle jaloezieën zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren, structuren en dessins. Zo vindt u bijvoorbeeld uni lamellen, lamellen met een motief en lamellen met een unieke finish. 

Ook wat betreft het materiaal zijn er in Zoetermeer unieke mogelijkheden. U kunt uw jaloezieën laten uitvoeren in aluminium, hout, kunststof, PVC of textiel. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, die de uitstraling van de jaloezieën bepalen. Daarnaast kunt u de ladderbanden aanpassen aan uw eigen stijl. Voor een rustig geheel kiest u een ladderband in bijpassende tinten. Wilt u een blikvanger van uw raamdecoratie maken, ga dan voor een contrasterende kleur. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in effen kleuren maar ook in schitterende dessins.

Maison Woningstoffering te Zoetermeer beschikt over een ruim aanbod aan bedieningsopties. Standaard worden de jaloezieën uitgevoerd met een bedieningskoord. U heeft echter vele andere variatiemogelijkheden, waaronder bediening met een slingerstang, kettingbediening, handgreepbediening of een elektrische bediening. Ook kunt u kiezen voor het koordloze LiteRise-systeem, waarbij u de onderlat heen en weer beweegt om de jaloezie te openen of sluiten.

Het Varioflex systeem is een systeem waarbij de jaloezie uit twee delen bestaat, die los van elkaar bediend kunnen worden. Zo profiteert u van optimale lichtinval en privacy. Een vergelijkbaar systeem is het Top-Down systeem, waarbij de jaloezie twee kanten op bediend kan worden. Ook dit systeem zorgt voor privacy aan de onderzijde en een maximale lichtinval bovenin. In Zoetermeer vindt u ook het allernieuwste systeem: Powerview Motorisation. Dit systeem maakt het mogelijk om uw raamdecoratie te bedienen met uw smartphone.

De beste hulp in Zoetermeer

Maison Woningstoffering staat in de wijde omtrek van Zoetermeer bekend om de perfecte service en uitstekende vakkennis. Wanneer u advies nodig hebt met betrekking tot woningstoffering, of specifiek over bijvoorbeeld jaloezieën, kunt u terecht in onze winkel in Zoetermeer. Onze medewerkers willen u zo goed mogelijk helpen en adviseren, zodat u een juiste keuze maakt. Want het is ons doel om een eindresultaat te bereiken waar u 100% tevreden mee bent! 

horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Jasno

Luxaflex Erfal

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels