Schuifdeurkasten & Inloopkasten

Kasten van Allure bij Maison in Zoetermeer

Bij Maison Woningstoffering te Zoetermeer vindt u ook schuifdeurkasten en inloopkasten van het hoogstaande merk Allure. Bent u op zoek naar een betaalbare kast van topkwaliteit? Dan komt u naar Maison in Zoetermeer! De Allure kasten zijn volledig op maat gemaakt, fraai afgewerkt en gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Daarom ontvangt u 10 jaar garantie op de bewegende delen van uw kast. Het is mogelijk om uw Allure kast volledig naar eigen wens samen te stellen.

Schuifdeurkasten Zoetermeer

In onze showroom in Zoetermeer vindt u schuifdeuren met een aluminium frame en schuifdeuren die gefreesd zijn. De gefreesde schuifdeurkasten staan bekend om de landelijke en karakteristieke uitstraling. Deze kasten worden op maat gemaakt in het model en de kleur van uw keuze. De kast kan helemaal gepersonaliseerd worden want u kunt kiezen uit diverse glasdeuren, spiegels en handgrepen. De MDF deuren zijn afgewerkt met hoogwaardig folie.

Daarnaast leveren wij schuifdeurkasten met een aluminium frame. Deze kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Schuine wanden of muren met een afwijkende afmeting vormen geen belemmering. Deze duurzame en kwalitatief goede kasten zijn gemakkelijk te openen. Daarnaast heeft u eindeloos veel personalisatieopties. Zo kunt u kiezen uit meer dan 60 verschillende houtdecors, meer dan 40 glasdeuren en diverse spiegelopties. Een schuifdeurkast met aluminium frame is stijlvol en functioneel en wordt opgebouwd uit één of juist meerdere vlakken. Maison Woningstoffering in Zoetermeer biedt u schuifdeurkasten in iedere prijsklasse.

schuifdeurkast schuifdeurkast

Inloopkasten Zoetermeer

Een inloopkast is de droomkast van veel mensen. Inloopkasten zijn mogelijk in iedere ruimte. Of u hiervoor een gedeelte van uw kamer gebruikt of een hele kamer maakt geen verschil. Een inloopkast is zo geliefd doordat het een zee van opbergruimte biedt voor onder andere kleding, schoenen en reiskoffers. Bij Maison in Zoetermeer staan onze medewerkers voor u klaar om u hulp te bieden bij het samen stellen van uw droomkast. Inloopkasten worden helemaal naar uw smaak en wensen gemaakt. Zo heeft u de keuze uit 66 kleuren en houtdecoren en kunt u de indeling helemaal personaliseren en aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw inloopkast af te sluiten met schuifdeuren.

inloopkast inloopkast

Kom langs in Zoetermeer voor gratis advies

Bij Maison Woningstoffering staat service op nummer 1! Onze vriendelijke adviseurs zullen u zo goed mogelijk helpen om uw droomkast te realiseren. In onze showroom in Zoetermeer kunt u het assortiment kasten bewonderen en tegelijkertijd gratis en vrijblijvend advies ontvangen. Wij raden u aan om langs te komen in Zoetermeer en onze uitstekende service zelf te ervaren. Maak online alvast een afspraak zodat u zeker weet dat u niet hoeft te wachten in onze winkel. Wij zien uit naar uw komst!

 

schuifdeurkast

 

schuifdeurkast schuifdeurkast

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels