Verf Pure & Original 

Vind uw perfecte verf in Zoetermeer!

Voor verf van Pure & Original komt u naar Maison Woningstoffering in Zoetermeer. De verfcollectie in onze winkel is uitgebreid, waardoor u uw perfecte verf bij ons kunt vinden! U vindt verschillende soorten binnen- en buitenverf in ons assortiment. Daarnaast bieden wij een enorm scala aan schitterende kleuren. De kleurstalen zijn allemaal handgeschilderd zodat wij u een duidelijk beeld kunnen laten zien van de verf.

De verf van Pure & Original wordt zoveel mogelijk gemaakt met natuurlijke grondstoffen. De prachtige pigmentatie dankt de verf aan het feit dat er alleen met natuurlijke pigmenten wordt gewerkt. Er zijn zelfs een aantal verven in de collectie in Zoetermeer die voor 100 procent mineraal zijn.

  Kleuren 2016 Marrakech Walls

Verschillende soorten verf

In Zoetermeer vindt u verschillende verfsoorten van Pure and Original. Hieronder valt de Marrakech Walls verf, waarmee u een prachtige, luxe uitstraling creëert. Met deze verf krijgen uw muren een fluweelzachte betonlook.

Kalkverf is een natuurproduct dat heel veel voordelen kent. Het is een milieuvriendelijke, ademende verf die vochtproblemen voorkomt. Daarnaast is de verf onbrandbaar en schimmel- en moswerend. Uiteraard heeft kalkverf een schitterende en unieke uitstraling. Het effect is mat en wolkerig, doordat er kleurnuances in de verf zitten. Doordat deze verf een geheel eigen structuur, glans en uitstraling heeft is het raadzaam om de verf eerst te komen bekijken bij Maison in Zoetermeer.

Naast bovengenoemde verfsoorten vindt u bij ons ook krijtverf, die een mat en fluweelachtig effect geeft. De krijtverf van Pure & Original heeft een intense, diepe kleur, is milieuvriendelijk en geeft uw woning een exclusieve, poederachtige uitstraling.

Gratis advies over verf in Zoetermeer

Om een goede keuze te maken raden wij aan om langs te komen bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer. Onze vriendelijke medewerkers laten u de verschillende verfsoorten, kleuren en toepassingen zien. Daarnaast adviseren zij u uitgebreid wat de perfecte verf voor uw woning is. Ook voor gratis kleuradvies kunt u bij ons terecht.
 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels