Rolgordijnen Zoetermeer

Een uitgebreid assortiment rolgordijnen in Zoetermeer

In het rolgordijnen assortiment van Maison Woningstoffering te Zoetermeer vindt u hoogwaardige stoffen in diverse kleuren en texturen, maar ook extra opties zoals een elektrische bediening. Doordat wij over een grote collectie rolgordijnen beschikken met voldoende personalisatieopties zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt uw rolgordijnen helemaal naar eigen wens samen stellen. Wilt u persoonlijk advies ontvangen tijdens het kiezen van de juiste rolgordijnen? Kom dan naar Maison Woningstoffering te Zoetermeer!

Het aanbod rolgordijnen van Maison Woningstoffering

In onze showroom te Zoetermeer vindt u rolgordijnen van topmerken als Erfal, Luxaflex, Velux en Wood & Washi. Om het hele aanbod rolgordijnen te bewonderen komt u naar Zoetermeer.

Erfal rolgordijnen zijn door veel technische ontwikkelingen geperfectioneerd tot uitstekende rolgordijnen. Met deze klassieke rolgordijnen kunt u naar eigen smaak variëren met kleuren, stoffen en prints. Ook met rolgordijnen van Luxaflex zijn de mogelijkheden eindeloos. In Zoetermeer vindt u speciale rolgordijnen voor bijvoorbeeld grote ramen, badkamers of keukens. Daarnaast bieden wij de keuze uit diverse stoffen, kleuren, transparanties en bedieningsopties. Zo vindt u in ons assortiment het nieuwe Powerview Motorisation systeem, waarmee u uw raambekleding kunt bedienen met uw smartphone. Alle Luxaflex rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt! 

Een rolgordijn van Velux zorgt ervoor dat het binnenvallende licht verzacht wordt. Doordat deze rolgordijnen budgetvriendelijk en eenvoudig te plaatsen zijn en een opvallend design hebben, zijn Velux rolgordijnen populair. U kiest uit verschillende bedieningsopties, waaronder bediening op zonne-energie. Ook de kleuren en motieven van de stof bepaalt u zelf, uw rolgordijn wordt gemaakt van linnen, polyester of katoen.

Bent u op zoek naar unieke rolgordijnen in de omgeving van Zoetermeer? Daarvoor bent u bij Maison Woningstoffering aan het juiste adres! Wij leveren namelijk de rolgordijnen van Wood & Washi, die gemaakt worden van transparant geweven papier. Deze decoratieve rolgordijnen geven uw woning een aangename sfeer. Kom naar Zoetermeer om het assortiment rolgordijnen te bewonderen en laat u gratis adviseren.

Goed en persoonlijk avies in Zoetermeer

Bij Maison Woningstoffering ontvangt u goed en persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van een perfecte keuze. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar uw wensen en budget. Dit in combinatie met onze vakkennis zorgt voor een prachtig eindresultaat. Het is zelfs mogelijk om een adviesafspraak in te plannen, zodat u verzekerd bent van de allerbeste hulp. En dat allemaal helemaal gratis en geheel vrijblijvend!

Rolgordijnen Luxaflex Rolgordijnen Luxaflex
Erfal Luxaflex Velux Wood & Washi

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels