Rolluiken Zoetermeer

Veiligheid en privacy met isolerende rolluiken

Met een rolluik bespaart u veel energie! Dit komt doordat de luchtlaag tussen het rolluik en het raam perfect isoleert. Gesloten rolluiken zorgen ervoor dat wind, kou en hitte buiten blijven waardoor het in uw woning comfortabel blijft. Bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer kunt u rolluiken vinden van hoogstaande merken als Husol en Luxaflex. 

Naast isolerend zijn rolluiken ook inbraakwerend. De rolluiken worden gemaakt van sterk aluminium, dat inbrekers tegenhoud. Ook wanneer u niet thuis bent of ligt te slapen, geven rolluiken u een veilig gevoel. Rolluiken zijn in Zoetermeer niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren verkrijgbaar.

Uiteraard bieden wij u ook voor rolluiken voldoende personalisatie-opties. Zo kunt u uw rolluik laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Niet alleen de cassette, maar ook de lamellen kunnen voorzien worden van een kleurtje. Zo oogt uw woning altijd stijlvol. Daarnaast bieden wij in onze showroom te Zoetermeer diverse opties met betrekking tot de bediening van uw zonwering. Denk hierbij aan elektrische bediening met een afstandsbediening of zon- en windsensoren die uw rolluiken volautomatisch bedienen.

In onze winkel bieden wij ook andere vormen van zonwering aan, waaronder screens, zonneschermen en markiezen.

Het allerbeste advies in Zoetermeer

Voor het allerbeste advies over zonwering en rolluiken komt u naar Maison Woningstoffering in Zoetermeer. Doordat wij beschikken over een uitstekende vakkennis kunnen wij u alles vertellen wat u wilt weten over zonwering en andere woningstoffering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gratis advies dat wordt toegepast op uw persoonlijke situatie. Het is hiervoor mogelijk om een online alvast een afspraak te maken met één van onze adviseurs, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom! Een adviesgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend.

   

rolluik

   

 

Luxaflex Husol

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels