Screens Zoetermeer

Effectieve zonwering in Zoetermeer

Screens zijn een effectieve vorm van zonwering, die bestand is tegen alle weersomstandigheden. In Zoetermeer zijn screens van Husol en Luxaflex verkrijgbaar bij Maison Woningstoffering. Naast screens kunt u bij ons ook andere zonwering zoals markiezen, rolluiken en zonneschermen vinden.

Een screen is een zonwering die vlak hangt langs uw raam. Doordat er gebruik wordt gemaakt van glasvezeldoek houden screens zonlicht en warmte buiten op zomerse dagen. Daarnaast bieden ze insecten geen enkele kans om binnen te dringen in uw woning. Overdag geven screens een goed zicht naar buiten terwijl de inkijk van buiten naar binnen belemmerd wordt. 

    screens    

Bij Maison in Zoetermeer kunt u diverse personalisatie opties vinden voor uw screens. Zo bepaalt u de kleur waarbij u keuze heeft uit alle RAL-kleuren. Ook het bedieningssysteem kunt u zelf uitkiezen. U kiest uit onder andere de volgende opties: bediening door een band, bediening met een oogwindwerk, elektrische bediening met of zonder afstandsbediening en zon- of windbediening, die volledig automatisch is.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

In onze showroom in Zoetermeer bent u altijd welkom voor advies over zonwering, screens en andere woningstoffering. Onze adviseurs beschikken over veel vakkennis die ze graag doorgeven, zodat ze samen met u tot een perfect eindresultaat komen. Om zo optimaal mogelijk geholpen te worden raden wij u aan om online alvast een afspraak te plannen. Zo hoeft u niet te wachten in onze winkel en staat er op het door u gewenste moment één van onze medewerkers volledig tot uw beschikking. Een adviesgesprek is uiteraard helemaal gratis en geheel vrijblijvend.

screens screens
Luxaflex Husol

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels