Verf Zoetermeer

De beste verf leverancier in Zoetermeer

Wilt u een verfsoort die perfecct past bij de stijl van uw woning? Bij Maison Woningstoffering heeft u een ruime keuze uit het assortiment kalkverf en krijtverf van het hoogstaande merk Pure & Original. Daarnaast bieden wij u de beste service. Onze adviseurs helpen u zo goed mogelijk zodat u een juiste keuze kunt maken. Kom naar Zoetermeer en koop prachtige verf voor scherpe prijzen!

Het verf aanbod in Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer kunt u het hele assortiment Pure & Original verf vinden. Bent u op zoek naar kalk- of krijtverf van dit authentieke verfmerk, bezoek dan de showroom van Maison in het Woonhart in Zoetermeer. Wij helpen u graag en kunnen u alles vertellen over deze bijzondere verf.

Het verf assortiment in Zoetermeer bestaat uit krijtverf en kalkverf, beide van Pure and Original. Het verschil tussen deze twee kunt u zien bij Maison Woningstoffering. Hieronder staan wat kenmerkende eigenschappen van beide verfsoorten beschreven. 

Meer over Pure & Original verf leest u hier.

Pure and Original

pure and original krijtverf

 

Andere verfsoorten in Zoetermeer

 Bent u op zoek naar een andere krijtverf dan de verf van Pure and Original? In onze winkel, Den Heijer Woningstoffering, aan de Edisonstraat in Zoetermeer vindt u de onderstaande verfmerken.

  • Farrow & Ball - Een verfmerk dat wereldwijd bekend staat om de enorme kleurdiepte. Deze verf wordt gekenmerkt door het fluweelachtige uiterlijk.
  • Little Greene - Deze krijtverf heeft een uitstekende pigmentatie en de kleurnuances zijn uniek. Het enorme aanbod aan kleuren zorgt dat er voldoende variatie mogelijk is.
  • Painting the Past - De romantische, zachte look van dit authentieke verfmerk is gebaseerd op oude Engelse kastelen en landhuizen. Unieke verf met een antieke uitstraling.

 

Het verschil tussen kalkverf en krijtverf

Krijtverf en kalkverf zijn enorm in opkomst in Nederland. De matte, zachte uitstraling maakt deze verfsoorten populair. Beide soorten creëren een prachtige sfeer in uw woning.

Het grote verschil tussen kalkverf en krijtverf betreft de manier waarop het pigment verdeeld is. Kalkverf heeft een onregelmatige pigmentverdeling, die zorgt voor een prachtige en natuurlijke sfeer. Krijtverf is egaler en is ook geschikt voor strakke inrichtingen. Deze beide verfsoorten die u koopt in Zoetermeer maken uw woning uniek.

Maak een afspraak in Zoetermeer!

Omdat wij u zo goed mogelijk van advies willen voorzien, raden wij u aan om vrijblijvend een afspraak te maken bij onze verfwinkel in Zoetermeer. Zo bent u gegarandeerd van de beste hulp en kunnen wij samen met u tot een waanzinnig eindresultaat komen. Op de door u gewenste tijd staat er één van onze adviseurs voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Maak een afspraak en kom langs voor goed en persoonlijk advies. Uiteraard is dit adviesgesprek helemaal gratis. Wij zien uit naar uw komst in Zoetermeer!

Verf Pure and Original Marrakech Walls

 

      Pure en Original  

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels