Vloeren Zoetermeer

Dé leverancier van vloeren in Zoetermeer

Bent u op zoek naar de allerbeste vloeren in Zoetermeer? Wilt u de keuze hebben uit klassieke vloeren, authentieke vloeren, moderne vloeren, egale vloeren of excentrieke vloeren? Wilt u graag advies van onze vloerenspecialist? Bij Maison, dé vloerenwinkel van Zoetermeer, ontvangt u gratis advies over vloeren en kunt u waanzinnige vloeren op maat kopen!

Persoonlijk advies bij Maison

Maison Woningstoffering in Zoetermeer staat al geruime tijd bekend om de persoonlijke, unieke en passende adviezen over woningstoffering. Daarnaast zijn wij een erkende vloeren specialist, waardoor wij de potentie hebben om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloeren in Zoetermeer. Inmiddels hebben wij al meer dan 2.000 gelegde vloeren op onze naam staan, waardoor u verzekerd kan zijn van onze expertise.

Tegenwoordig is er een enorm groot aanbod van verschillende vloersoorten beschikbaar bij de vloerwinkel in Zoetermeer. Uit ervaring weten wij dat dit het keuzeproces zodanig kan bemoeilijken en vertragen dat het wellicht aan te raden is om advies over vloeren te komen innen bij onze vloeren specialist in Zoetermeer. Wij helpen u onder andere bij het afwegen van de voor- en nadelen en bij het realiseren van uw wensen en dromen!

Aanbod vloeren in Zoetermeer

Bent u al een keer in onze vloerenwinkel in Zoetermeer geweest? Maison Woningstoffering biedt een groot assortiment aan vloeren, dat niet alleen varieert in uitstraling, maar ook in soort. Bij de vloeren showroom in Zoetermeer is het mogelijk om gratis stalen aan te vragen, zodat u thuis kunt kijken naar de effecten van de textuur, vorm, kleur en eigenschappen van de vloer. Kortom, bij ons krijgt u het beste advies over vloeren!

Eerder is er al geschreven dat ons aanbod van vloeren in Zoetermeer onnoemelijk groot is. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, laten wij u zien wat Maison Woningstoffering u biedt.

  • PVC Het moderne materiaal van deze vloeren is gecombineerd met de authentieke uitstraling van vroeger. PVC vloeren zijn antiallergisch, geluiddempend, slijtvast en onderhoudsarm. De PVC vloeren van nu zijn niet meer te onderscheiden van echt hout!
  • Hout blijft nog steeds de meest populaire vloersoort door haar warme uitstraling. De krakende vloeren nemen u mee naar een ver verleden waar alles nog ongecompliceerd was..
  • Karpetten Bij de vloerenwinkel in Zoetermeer bieden wij diverse karpetten. U hebt hierbij de keuze uit verschillende materiaalsoorten en uit laag- of hoogpolige karpetten. Bij de vloerenshowroom van Zoetermeer kunt u ze vrijblijvend uitproberen!
  • Laminaat wordt al lang gezien als dé goedkope variant van houten vloeren. Het goedkope en eenvoudige systeem maken deze populaire vloer erg geschikt voor gezinnen. Het aanbod van laminaat bestaat onder andere uit Quick-Step en Krono Original
  • Tapijt geeft iedere woning een knuffelachtige uitstraling! Nouwens, Bonaparte en Interfloor zijn bijna onbeperkt verkrijgbaar bij onze vloerenwinkel. Daarnaast brengt tapijt een groot aantal voordelen met zich mee. Kijk snel op tapijt Zoetermeer voor de voordelen!
PVC houten vloer Karpet Laminaat tapijt
PVC vloeren Houten vloeren Karpetten Laminaat Tapijt

Vloeren in Zoetermeer kopen?!

Dé vloeren specialist, Maison, staat al lang in Zoetermeer en omstreken bekend als een hoogwaardige winkel voor advies over vloeren. Onze medewerkers kunnen u uitstekend helpen bij het maken van de perfecte keuze door hun specialisme in vloeren. Daarnaast is ons hoofddoel dat wij uw wensen laten uitkomen met onze uitstekende service.

Kortom, om de volgende redenen koopt u vloeren in Zoetermeer:

  • Vakkennis aanwezig!
  • Betaalbare vloeren
  • Gratis én persoonlijk advies
  • Uitgebreid assortiment vloeren

 

Maak een afspraak voor dé vloeren van Zoetermeer

Wilt u een unieke, perfecte vloer kopen? Maak dan geheel vrijblijvend online een afspraak met onze vloeren winkel in Zoetermeer. Wij staan dan voor u klaar om u, onder het genot van koffie, te helpen bij uw keuzes. Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder het maken van een afspraak. Echter, wij kunnen u dan helaas niet garanderen dat er altijd direct iemand beschikbaar is. 

 

Ambiant Dennebos Flooring Lieverdink Louis de Poortere Meister
Parade Belakos Bonaparte Desso Woodpecker
Jabo Interfloor Tretford Cunera Nouwens en Bogaers
Novilon Forbo Therdex Quick-Step Brink & Campman
Forbo Coral Jab Pure Allure Locking Gerflor Eurocol

 

 

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service