Vouwgordijnen Zoetermeer

Stijlvolle vouwgordijnen in Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer vindt u een ruim aanbod vouwgordijnen, die tot de top van haute couture raamdecoratie voor in huis behoren. In Zoetermeer bieden wij alleen vouwgordijnen van hoogstaande merken zoals Vadain, Eijffinger en Luxaflex. De confectie en de afwerking van de vouwgordijnen zijn van de allerbeste kwaliteit, en zelfs op de kleinste details wordt gelet. Daarnaast heeft u in Zoetermeer de keuze tussen diverse standaard bedieningen en een elektrische bediening.

De collectie vouwgordijnen in Zoetermeer

In Zoetermeer vindt u vouwgordijnen van topmerken als Kobé, Eijffinger, Luxaflex en Vadain.

Wanneer u kiest voor een vouwgordijn van Kobé kunt u uw eigen raamdecoratie samen stellen. Dit dankzij de eindeloze mogelijkheden die Kobé vouwgordijnen bieden. Uw vouwgordijn is verkrijgbaar van verschillende stofsoorten en in meer dan duizend kleuren! Ook kunt u ervoor kiezen om uw vouwgordijn te laten voeren. De vouwgordijnen uit de standaard collectie worden geleverd met baleinen. Dit zijn de horizontale staafjes die in de tunnels zitten verwerkt, hierdoor hangt uw vouwgordijn strak. De baleinen kunnen aan de voor- en achterkant van uw vouwgordijn geplaatst worden.

In onze showroom te Zoetermeer kunt u ook vouwgordijnen van Eijffinger vinden. Doordat de collectie vouwgordijnen van Eijffinger zo uitgebreid is, bieden wij voor iedere woonstijl een ruime keuze. Trendy vouwgordijnen, klassieke vouwgordijnen, retro vouwgordijnen, romantische vouwgordijnen, rustieke vouwgordijnen, moderne vouwgordijnen, exotische vouwgordijnen... Bij Maison Woningstoffering vindt u waarnaar u zoekt! 

Vouwgordijnen detail Vouwgordijnen Vadain Vouwgordijnen roze

Voor een luxueus effect kiest u vouwgordijnen van Luxaflex. Deze vouwgordijnen, die verkrijgbaar zijn in verschillende transparanties, zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning. In Zoetermeer beschikken wij over uitgebreid assortiment stoffen, banden, ontwerpen, stijlen en afwerkingen zodat u uw vouwgordijnen kunt aanpassen aan uw interieur. U heeft de keuze uit verschillende bedieningssystemen waaronder koordbediening, kettingbediening en een gemotoriseerde bediening.

De vouwgordijnen van Vadain zijn een eigentijdse raamdecoratie. Ieder voor- en najaar brengt Vadain een nieuwe, veelzijdige collectie vouwgordijnen uit. Al deze prachtige vouwgordijnen zijn verkrijgbaar bij Maison in Zoetermeer. Voor iedere woning bieden wij prachtige vouwgordijnen, of u nu zoekt naar sprankelende kleuren, pastelkleuren of juist ingetogen, aardse tinten. Met het uitgebreide assortiment dat u vindt in onze showroom kunt u alle kanten op!

Gratis advies bij Maison Woningstoffering

Twijfelt u welk vouwgordijn aansluit bij uw wensen of komt u er niet uit welke kleur past bij interieur? Dat is geen probleem wanneer u naar Maison Woningstoffering in Zoetermeer gaat. Onze adviseurs staan klaar om u gratis en vrijblijvend te adviseren en helpen. Door te kjiken naar uw woonsituatie, wensen en budget in combinatie met onze expertise wordt er een verrassend mooi eindresultaat bereikt. Zo wordt uw huis een echt thuis.

Vouwgordijnen Vadain

 

Vadain Eijffinger Luxaflex Kobé

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels