Zonneschermen Zoetermeer

Hoogwaardige Husol zonneschermen in Zoetermeer

In onze winkel in zoetermeer bieden wij u onder andere zonneschermen van het merk Husol. Hierbij kunt u kiezen tussen uitvalschermen en knikarmschermen. Het verschil tussen deze twee soorten zit in de armen, die bij een knikarmscherm geknikt zijn en bij een uitvalscherm recht. Het is bij Maison mogelijk om uw zonneschermen volledig naar eigen wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld zelf het model, de kleuren en dessins van het doek en de kleur van de cassettes bepalen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw zonneschermen door ons te laten plaatsen.

Naast zonneschermen vindt u bij ons ook andere buitenzonwering zoals rolluikenscreens en markiezen.

Knikarmschermen 

De knikarmschermen van het kwalitatief hoogstaande merk Husol zijn bij ons verkrijgbaar. Knikarmschermen, ook wel bekend als terrasschermen, bieden heel veel schaduw. Zo kunt u niet alleen binnen maar ook op uw terras genieten van de schaduw op een hete dag. De knikarmschermen zijn niet heel schuin waardoor u heel gemakkelijk onder het zonnescherm door kunt lopen. Bij Maison in Zoetermeer vindt u knikarmschermen tot wel 4 meter lang. Dit type zonwering is voorzien van een elektrische bediening, indien gewenst met een afstandsbediening. 

Knikarmscherm

Uitvalschermen

In Zoetermeer bieden wij u ook uitvalschermen van Husol. Wanneer u comfortabel wilt genieten van het uitzicht, dan is een uitvalscherm ideaal. Deze zonneschermen houden het zonlicht en de warmte buiten terwijl uw uitzicht behouden blijft. Door te kiezen voor een vrolijke doekkleur en een dessin dat past bij de stijl van uw woning, maakt u uw huis extra stijlvol.

uitvalscherm

Gratis het allerbeste advies

Bent u op zoek naar effectieve zonwering in de omgeving van Zoetermeer? Bent u benieuwd welk type zonnescherm geschikt is voor uw situatie? Weet u al wat u zoekt maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft kleuren en dessins? U bent van harte welkom bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer! Onze vriendelijke adviseurs beschikken over een goede vakkennis, waardoor zij u alles kunnen vertellen over zonneschermen. Daarnaast geven zij u, indien gewenst, persoonlijk advies dat uiteraard gratis en vrijblijvend is. Maak een afspraak of kom langs in Zoetermeer.

 

    Husol    

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels