Binnenzonwering Zoetermeer

Het beste assortiment binnenzonwering van Zoetermeer!

Naast gordijnen, vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnenshutters en jaloezieën vindt u bij Maison ook andere raamdecoratie. Het assortiment binnenzonwering in Zoetermeer is enorm. Zo vindt u bij ons onder andere plisségordijnen, Duette Shades, Facette Shades en Silhouette Shades. Uiteraard bieden wij u alleen topmerken. Voor iedere smaak, stijl en toepassing bieden wij de perfecte binnenzonwering in onze winkel te Zoetermeer.

Plissé Shades

In het assortiment binnenzonwering van Maison in Zoetermeer kunt u plisségordijnen vinden. Plissés zijn veelzijdig, verfrissend en stijlvol om te zien. Wij bieden u een grote collectie kleuren en stijlen aan. Uw plisségordijnen kunt u gemakkelijk aanpassen op uw woonstijl, doordat u de keuze krijgt uit prachtige weefsels, sierlijke patronen en rijke texturen. Bent u benieuwd welke plisségordijnen bij uw woonstijl passen of wilt u ons assortiment komen bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Zoetermeer. Service staat bij ons voorop, wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Plissé Shades Plissés

Facette Shades

Door de doorschijnende en de ondoorschijnende delen van de Factte Shades te verschuiven, kunt u op elk moment van de dag het juiste evenwicht tussen lichtinval en privacy creëren. Maison Woningstoffering levert Facette Shades in vele uiteenlopende kleuren. Zelfs de meest modieuze tinten behoren tot ons assortiment. Zo kunnen wij u verzekeren dat Facette Shades perfect passen binnen uw interieur.

Facette Shades

Silhouette Shades

Silhouette Shades zijn elegante, unieke en praktische raambekleding, die u de mogelijkheid geven om exact de juiste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. Door het zachte en diffuse licht van de Silhouette Shades kunt u eindeloos variëren met sferen en stemmingen. Onze adviseurs geven u graag advies. Het is mogelijk om direct online een afspraak te maken, om wachttijden in de winkel te voorkomen.

Silhouette Shades

Duette Shades

Duette Shades van Luxaflex beschikken over perfecte isolerende eigenschappen waardoor uw woning koel blijft in de zomer en warm in de winter. Dit hebben Duette’s te danken aan hun honingraatstructuur. Duette Shades zijn de perfecte oplossing voor ramen in haast alle afmetingen, zelf voor ramen met unieke vormen. Maison Woningstoffering levert Duette Shades in honderden kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette Shades zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties, die allemaal kindvriendelijk zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld PowerView Motorisation - het nieuwste systeem van Luxaflex -, waarmee het mogelijk wordt om de raamdecoratie automatisch te bedienen via uw smartphone met de PowerView App. Hiermee kunt u ook heel eenvoudig scènes instellen, uw raamdecoratie opent of sluit dan automatisch op door u bepaalde tijden of momenten. In onze showroom in Zoetermeer vertellen onze adviseurs u alles over dit nieuwe systeem.

Duette Shades Duette shades

Dakraamproducten

Maison Woningstoffering biedt u kwalitatief goede dakraamproducten van Luxaflex en Velux. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor dakramen en zijn perfect voor de regeling van het licht, en om de warmte tegen te houden. Wij bieden u een ruime keuze uit unieke dessins en schitterende kleuren. Al onze dakraamproducten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Voor meer informatie over de mogelijkheden bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer.

 

 

Luxaflex Erfal Wood Washi multisol Velux

 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels