Houten vloeren Zoetermeer

Houten vloeren in Zoetermeer bij Maison Woningstoffering

Maison Woninginrichting staat in Zoetermeer en omgeving bekend als dé echte houten vloerenspecialist. Hier kunt u namelijk de beste houten vloeren van Zoetermeer kopen. De medewerkers in deze winkel kunnen u diverse redenen aanreiken waarom u zou moeten kiezen voor een houten vloer. Zo maakt de authentieke en doorleefde uitstraling van het hout iedere ruimte tot een warme en romantische omgeving. Bij de houten vloerenwinkel in Zoetermeer helpen wij u graag bij uw keuze!

Persoonlijk advies op nummer 1!

Er zijn een groot aantal redenen te bedenken waarom het goed zou zijn om uw houten vloer te kopen bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer. Hiervan is de belangrijkste reden dat wij er alles aan doen om u persoonlijk advies op maat te geven met betrekking tot de houten vloeren. Het assortiment van houten vloeren in Zoetermeer is namelijk zo ruim, dat het kiezen van de perfecte houten vloer moeilijkheden met zich mee kan brengen.

Onze houten vloeren adviseur kan u voornamelijk van dienst zijn door u alles uit te leggen over de voordelen en kenmerken van de verschillende merken vloeren, zoals over Dennebos Flooring, Lieverdink en Woodpecker. Daarnaast kunnen onze medewerkers in Zoetermeer meedenken over de integratie van uw houten vloer in het interieur.

Om optimaal te kunnen genieten van het advies en de houten vloeren in Zoetermeer, raden wij u aan om online vrijblijvend een afspraak te maken. Door deze afspraak bent u ervan verzekerd dat er een houten vloeren specialist voor u klaar staat in Zoetermeer om u van dienst te zijn.

5 redenen om naar Zoetermeer te komen

Dennebos Flooring, een leverancier van houten vloeren aan onze showroom in Zoetermeer, heeft enkele redenen opgeschreven waarom u absoluut voor kwaliteitshout zou moeten kiezen. Hier staan de redenen voor u gegeven in een opsomming:

  • Tijdloos: met het verstrijken van de tijd blijft de authentieke uitstraling van het hout behouden en wordt het nog mooier!
  • Hygiënisch: de houten vloeren uit Zoetermeer zijn onderhoudsarm. Daarnaast is het hout relatief ongevoelig voor vuil van buitenaf door de vuilafstotende toplaag.
  • Authentiek: Ieder stuk hout is uniek en authentiek. Hierdoor kunt u bij de houten vloerenwinkel altijd een originele vloer kopen, zonder dat er kopieën van bestaan.
  • Persoonlijk: houten vloeren beschikken over een persoonlijke en krachtige uitstraling.
  • Duurzaam: iedere houten vloer uit Zoetermeer voldoet aan de FSC-gecertificeerde bosconcessies. Hiermee dragen we bij aan een duurzaam milieu, zonder verstoring van de ongerepte natuur!

 

Met deze 5 redenen kan het haast niet anders dan dat u voldoende inspiratie hebt om een houten vloer te kopen bij dé houten vloerenwinkel van Zoetermeer.

vloer hout Houten vloer Lieverdink houten vloer

Het vloerenaanbod bij Maison in Zoetermeer

Zoals eerder al benoemd is, is het aanbod van houten vloeren in Zoetermeer erg ruim. Hierdoor bent u verzekerd van voldoende keuze en is het altijd mogelijk om de perfecte vloer voor uw woning te vinden. Hoewel hieronder slechts drie topmerken genoemd worden, zijn er uiteraard ook houten vloeren van andere merken verkrijgbaar bij Maison in Zoetermeer

Woodpecker wordt gekarakteriseerd door de ambitieuze houding van de ontwerpers. Bij dit bedrijf zijn uitsluitend innovatieve ontwerpen verkrijgbaar, waarbij ieder vloer met uitermate veel zorg wordt gecreëerd. Houten vloeren van Woodpecker vindt u in Zoetermeer.

Lieverdink levert een groot deel van ons totale assortiment. Dit vloermerk wordt namelijk gekenmerkt door de ouderwetse productietechnieken, het enthousiasme van de ontwerpers en de authenticiteit van de producten. Dit levert een waanzinnig totaalplaatje op, waardoor het noodzakelijk is dat u dit creatieve wonder komt bekijken bij onze houten vloeren winkel in Zoetermeer.

Dennebos Flooring richt zich het meest van alle soorten op de persoonlijke benadering. Hierdoor sluit dit merk uitstekend aan op het doel van de houten vloeren showroom in Zoetermeer. Niet voor niets is de slagzin van Dennebos Flooring: ‘be inspired, flooring for personalities’.

Bestelling en bezorging van houten vloeren uit Zoetermeer

Wanneer u een goede keuze hebt kunnen maken uit ons assortiment houten vloeren in Zoetermeer, is het eenvoudig om de uw mooiste houten vloer te bestellen. Deze houten vloeren kunnen met ultieme voorzichtigheid en nauwkeurigheid bij u thuis bezorgd worden. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Hierbij leggen specialisten uw houten vloer in uw woning, zodat u optimaal kunt genieten van onze service en zorg. Voor uw houten vloer komt u dus naar Zoetermeer!

 

Woodpecker

Dennebos flooring

Lieverdink

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels