Karpetten Zoetermeer 

Groot assortiment vloerkleden in Zoetermeer

Zoekt u een mooi karpet of vloerkleed in de omgeving van Zoetermeer? Dan bent u bij Maison Woningstoffering aan het juiste adres! In onze showroom kunt u een grote collectie karpetten en vloerkleden vinden. Ons assortiment bestaat uit vloerkleden van verschillende materialen als wol, katoen en zijde, maar ook hebben wij machinaal getufte en unieke handgeknoopte karpetten in onze collectie. Daarnaast kunt u kiezen tussen een laagpolig of hoogpolig karpet.

Wij beschikken over karpetten en vloerkleden van de allerbeste merken waaronder Louis de Poortere, Brink en Campman, Ambiant en Perletta.

Het assortiment vloerkleden en karpetten kunt u alvast bekijken op onze websites KarpettenVoordelig en VloerkledenDesignShop. Zo heeft u een goed beeld wat u kunt verwachten. Wanneer u precies weet wat u wilt hebben, heeft u de mogelijkheid om vloerkleden of karpetten online te bestellen. Twijfelt u nog, dan nodigen wij u uit in onze winkel voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

hoogpolig laagpolig boucle vlakgeweven
Hoogpolig Laagpolig Bouclé Vlakgeweven

Vloerkleden Brink en Campman

De karpetten van het Nederlandse merk Brink en Campman zijn verkrijgbaar bij ons in Zoetermeer. In de showroom van Maison Woningstoffering vindt u deze vloerkleden, die bekend staan om de uitstekende kwaliteit. Deze duurzame karpetten worden gepoduceerd in Nederland. De productie gaat volgens een ambachtelijk proces en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Deze unieke karpetten zijn verkrijgbaar in eigentijdse kleuren en structuren die zorgen voor een exclusieve uitstraling. Een vloerkleed van Brink en Campman zal prachtig staan in uw woning en biedt u het gewenste comfort. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in Zoetermeer om het assortiment te bewonderen. Daarnaast ontvangt u in onze winkel gratis en vrijblijvend advies van onze vakkundige adviseurs. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Vloerkleed Brink & Campman

Karpetten Louis de Poortere

In onze showroom leveren wij onder andere karpetten van het Vlaamse merk, Louis de Poortere. Louis de Poortere staat bekend om de constante vernieuwing die doorgevoerd wordt in ontwerpen, collecties, materialen en op het technische gebied. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ons assortiment vloerkleden van Louis de Poortere heel divers is. Zo is er voor iedereen het perfecte karpet. Bent u benieuwd geworden naar ons grote assortiment karpetten en vloerkleden van Louis de Poortere? Kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer of maak een vrijblijvende afspraak.

Vloerkleed Louis de Poortere

 

Cunera

Brink en Campman Louis de Poortere

Ambiant


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels