Linoleum & Vinyl in Zoetermeer

Linoleum

In onze winkel in Zoetermeer kunt u een ruim aanbod linoleum vloeren vinden, ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum. Deze vloeren staan bekend als duurzame, krachtige, veelzijdige en hygiënische vloeren. Het mooie aan Marmoleum is dat deze vloersoort voor 97% uit natuurlijke grondstoffen bestaat, waaronder jute, kalksteen, mais, tarwe en vlas. 

Desondanks biedt een linoleum vloer enorm veel mogelijkheden in kleuren en dessins. Maison levert u Marmoleum vloeren die geproduceerd zijn in Nederland door het kwalitatief hoogstaande merk Forbo. Het volledige vloerassortiment kunt u komen bewonderen in Zoetermeer, waar wij u graag kennis laten maken met deze unieke vloersoort.

Linoleum linoleum Linoleum

Vinyl

Maison Woningstoffering in Zoetermeer levert vinyl vloeren die eenvoudig te onderhouden zijn. Deze vloeren hebben een mooie uitstraling en zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. De vloersoort vinyl heeft een geluiddempende werking, deze vloer brengt dus rust in uw woning.

Zoekt u een vloer die makkelijk in onderhoud is? Dan bent u op zoek naar een vinyl vloer! In onze showroom in Zoetermeer vindt u vinyl vloeren van diverse topmerken waaronder Novilon, Forbo Eurocol en Interfloor. Breng een bezoek aan onze winkel om onze collectie vinyl te bekijken.

Interfloor vloer Marmara Vinyl Interfloor Interfloor optic lounge

Maak een adviesafspraak in Zoetermeer

Om uw bezoek aan onze winkel zo aangenaam mogelijk voor u te maken, raden wij aan om alvast online een afspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat, op het door u gewenste moment, één van onze adviseurs helemaal tot uw beschikking staat. Wij ontvangen u met koffie en geven u het beste, persoonlijke advies. Uiteraard is een adviesgesprek vrijblijvend en helemaal gratis. Wij zien uit naar uw komst!

 

Forbo

Novilon

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels