Markiezen Zoetermeer

Stijlvolle zonwering die past bij uw woning

In de zomer kunt u niet zonder zonwering, dat is duidelijk. Maar welke zonwering heeft uw stijlvolle woning nodig? Markiezen geven uw gevel karakter met de chique en romantische uitstraling. Bij Maison in Zoetermeer vindt u markiezen van topmerken zoals Husol en Luxaflex. Deze prachtige zonwering wordt gekenmerkt door het klassieke uiterlijk, dat gecreëerd wordt met moderne materialen.

De zijkant van markiezen is gesloten, waardoor u ook geniet van schaduw als de zon schuin staat. Het frame van uw markies is leverbaar in hout en aluminium, zodat u zelf de uitstraling kunt bepalen. Ook de kleuren van het frame en het doek bepaalt u zelf. Markiezen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties, waaronder elektrische bediening en en bediening met zon- en windsensoren.

Bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer vindt u naast markiezen ook andere buitenzonwering, zoals rolluiken, zonneschermen en screens.

Vrijblijvend advies in Zoetermeer

Voor een passend advies kunt u terecht in onze showroom te Zoetermeer. Onze medewerkers helpen u graag kiezen tussen de verschillende soorten zonwering en geven u gratis en vrijblijvend advies waar u iets aan heeft. Ook kunt u in Zoetermeer het hele assortiment markiezen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Wij zien uit naar uw komst!

Markiezen Markiezen

 

Luxaflex

Husol

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels