PVC vloeren Zoetermeer

PVC vloeren bij Maison Woningstoffering

PVC vloeren zijn nog niet zo bekend in Nederland, maar Maison Woningstoffering gaat daar nu verandering in brengen! De PVC vloeren uit Zoetermeer bieden u namelijk een groot aantal voordelen, waardoor het onmogelijk is om niet voor deze vloersoort te kiezen. Zo zijn de PVC vloeren onderhoudsvriendelijk, geluidsarm en slijtvast. Daarnaast zijn er talloze dessins beschikbaar, zodat er ongetwijfeld een goede vloer voor u beschikbaar is.

Voordelen van de PVC vloeren uit Zoetermeer

Wilt u geen last meer hebben van koude voeten? Bent u het zat dat er steeds vuil tussen de groeven in de vloer te vinden is? De PVC vloeren helpen u een einde te maken aan deze irritaties, want deze vloeren kunt u overal gebruiken. De vloerenwinkel heeft alle voordelen voor u onder elkaar gezet:

  • Vloerverwarming mogelijk! De PVC vloeren uit Zoetermeer kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast zorgt het hoge isolatiegehalte ervoor dat u geen extra warmtebronnen meer nodig hebt in uw woning!
  • Warm en stil: Ondanks dat PVC vloeren dezelfde schoonheid bezitten als echt hout of laminaat zijn zij toch warm en stil.
  • Betaalbaar: De prijs-kwaliteit verhouding van PVC vloeren ligt ongekend laag, waardoor het ook aantrekkelijk wordt als u weinig te besteden hebt.  
  • Uniek: Alle printen en dessins worden met de hand gemaakt en zijn enig in hun soort. Hierdoor kunt u met trots uw unieke vloer laten zien aan uw vrienden en familieleden.
  • Hygiënisch: De PVC vloeren zijn voorzien van een naadloze aansluiting. Hierdoor komt er een einde aan het vuil tussen de groeven en ontstaat er geen kromming meer door geknoeid vocht.

 

Kortom, met al deze voordelen kunt u alleen nog maar concluderen dat PVC vloeren uitermate geschikt zijn voor in alle ruimten. De vloeren in onze PVC vloerenwinkel bevatten namelijk niet alleen bovenstaande voordelen, maar beschikken ook over een ongekende elegantie. Eindelijk gaan robuustheid en elegantie samen!

PVC handyfloor PVC handyfloor

Persoonlijke hulp in onze winkel in Zoetermeer

Om te zorgen dat u een perfect passende vloer koopt voor uw woning, is het belangrijk dat wij u persoonlijk advies op maat bieden. Een vloer neemt namelijk een groot deel van het interieur in beslag en is in staat om de sfeer te maken of te breken. Om deze reden biedt Maison Woningstoffering u de mogelijkheid om vrijblijvend gebruik te maken van ons advies. Onze adviseurs kunnen u uitstekend helpen op basis van uw wensen en dromen!

De belangrijkste missie van onze PVC vloerenshowroom is dat wij in samenwerking met u een perfecte sfeer creëren in uw woning. Dit kan goed bereikt worden door uw stijl met ons advies te fuseren, waardoor praktijk en sfeer één geheel vormen.

Een PVC vloer is uniek!

In Nederland zijn er nog maar weinig interieurwinkels die beschikken over PVC vloeren. Dit is niet verwonderlijk, zeker gezien de onbekendheid van de gebruikte materialen. PVC werd bij toeval ontdekt in 19e eeuw en is sindsdien gebruikt voor talloze doeleinden. Door het sterke, flexibele materiaal worden de PVC vloeren geleverd in dunne, soepele stroken. Hierdoor kunt u zelf uw vloeren leggen!

PVC vloeren aanbod in Zoetermeer

De PVC vloerenwinkel beschikt over een ruim aanbod van verschillende PVC vloeren. Hierdoor kunt u vooraf verzekerd zijn van de perfecte vloer voor u. Met de hoogstaande merken Gerflor, Vivafloors en Allure Locking kunt u zich niet meer verschuilen achter de onbekendheid van deze vloeren, want zij helpen u bij de vernietiging van ‘onbekend maakt onbemind’.

In de PVC vloerenwinkel in Zoetermeer is het mogelijk om direct alle vloeren te testen, te voelen en te bekijken. Dit maakt dat u een nog betere indruk kunt krijgen van de potentie van deze vloeren. Wilt u dit ook ervaren? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij de PVC vloerenspecialist, want die kan u ongetwijfeld uitstekend helpen.

Om er zeker van te zijn dat u niet de verkeerde vloer gekozen hebt, bieden wij u de mogelijkheid om een gratis vloerstaal aan te vragen. Hierdoor kunt u direct thuis bekijken hoe de PVC vloer interacteert met de lichtval en kleurbeleving in uw woning. Kom vrijblijvend kennis maken met onze PVC vloeren in Zoetermeer. De koffie staat al voor u klaar!

PVC mflor PVC sfeerbeeld

Mflor

Therdex Forbo Belakos

gerflor

pure allure locking

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels