Traplopers Zoetermeer

Traplopers van de beste merken in Zoetermeer

Op maat gemaakte traplopers van hoge kwaliteit, dat biedt Maison Woningstoffering in Zoetermeer. Wij bieden een ruim scala aan mogelijkheden en variaties, zodat u uw traploper optimaal kunt personaliseren. Zo hebben wij in ons assortiment traplopers van geweven kwaliteit, maar ook traplopers die gesneden worden uit kamerbreed tapijt. Wij werken samen met de allerbeste fabrikanten waaronder Louis de Poortere, Brink & Campman, Nouwens & Bogaers, Jab en Bonaparte. Onze medewerkers, die beschikken over een enorme vakkennis, zullen u zo goed mogelijk helpen en adviseren bij uw keuze. Service en klantvriendelijkheid staat in onze winkel in Zoetermeer op de eerste plaats!

Traplopers van geweven tapijt

In onze showroom te Zoetermeer hebben wij beschikking over een grote collectie traplopers van geweven kwaliteit. Deze traplopers worden op maat van uw trap gemaakt, voor een perfect eindresultaat. Wij bieden u de volgende merken aan: Louis de Poortere, Cunera, Jab en Brink & Campman.

Louis de Poortere traplopers

De traplopers van Louis de Poortere zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dan ook lang mee. Deze elegante, tijdloze en unieke traplopers zijn beschikbaar met verschillende breedtes, kleuren en patronen. Alle traplopers van Louis de Poortere worden gemaakt van 80% wol en 20% nylon. In onze winkel in Zoetermeer leveren wij de traploper series San Lorenzo, Stripes en Plain.

Cunera traplopers

Cunera traplopers worden gemaakt van cocos, sisal, wol of een mix van deze drie. Deze traplopers staan bekend  om de mooie kwaliteit. Een traploper van Cunera is verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. De patronen zijn modern, klassiek of juist traditioneel, zodat er voor iedere woonstijl een traploper verkrijgbaar is.

Traplopers van kamerbreed tapijt

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw traploper te laten maken van kamerbreed tapijt. Zo vergroten wij de keuzemogelijkheden en wordt het gemakkelijk om uw perfecte traploper te vinden. De traplopers van kamerbreed tapijt kunt u helemaal zelf samen stellen. Voor de traplopers heeft u de keuze uit de collectie kamerbreed tapijt van de merken Jab, Jabo, Desso, Cunera, Interfloor, Parade, Bonaparte, Nouwens & Bogaers, Belakos en Van Besouw. U bent van harte welkom in onze winkel in Zoetermeer om uw mogelijkheden te bekijken. 

Traploper Cunera Traploper Tretford

Afwerking van de traplopers

Het is bij Maison in Zoetermeer ook mogelijk om uw traploper af te laten werken. Dit is bij traplopers van kamerbreed tapijt noodzakelijk voor een mooi eindresulaat. Geweven traplopers kunnen zonder deze afwerking. Wij kunnen uw traploper afwerking in een bijpassende of juist een contrasterende kleur.

Er wordt gewerkt met twee verschillende technieken, festonneren en banderen. U bepaalt in welke techniek uw traploper wordt afgewerkt. Festonneren is een methode waarbij met een sterk garen een rand om de traploper wordt geborduurd. Dit is mogelijk in iedere gewenste kleur. Bij banderen wordt er een band om de traploper gezet. Dit kan een brede of smalle band zijn, met zichtbare of juist onzichtbare naden aan de bovenzijde. Ook kiest u de kleur en het materiaal. 

Gratis advies over traplopers in Zoetermeer

Met al deze keuzemogelijkheden kan het prettig zijn om advies te krijgen van een vakkundig persoon. Bij Maison Woninstoffering in Zoetermeer kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend advies over traplopers. Onze adviseurs zullen luisteren naar uw persoonlijke wensen, en u van daaruit adviseren. Om ervan verzekerd te zijn dat u niet voor niets naar Zoetermeer komt, raden wij u aan om alvast online een afspraak te maken. Zo voorkomt u onnodige wachttijden in de winkel en weet u zeker dat er één van onze medewerkers geheel tot uw beschikking staat. U bent van harte welkom in onze showroom te Zoetermeer om te genieten van onze uitstekende service.

Traploper Jabo Traploper Cunera
Nouwens en Bogaers Jabo Desso Louis de Poortere
Cunera Brink en Campman Van besouw Interfloor
Belakos Bonaparte Parade

Jab

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels