Gordijnen Zoetermeer

Gordijnen van hoogstaande merken in Zoetermeer

Gordijnen maken een woning compleet. De kleuren, het materiaal en de manier van ophangen zijn allemaal belangrijke aspecten die ook een toevoeging hebben op het interieur. In onze gordijnenwinkel kunt u terecht voor gordijnen van alle hoogstaande merken als Eijffinger, Vadain en Kobé. Bij ons is het ook mogelijk om uw eigen gordijn te ontwerpen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Gordijnen bestellen bij Maison Woningstoffering

Bij Maison Woningstoffering in Zoetermeer staat persoonlijk advies voorop. Ons doel is om, samen met u, tot een keuze te komen die aan al uw wensen voldoet. Met onze ervaring en productkennis kunnen wij u van gefundeerd advies voorzien. Bent u geïnteresseerd? Maak dan online een afspraak met één van onze adviseurs. Uw afspraak is geheel vrijblijvend!

Maison Woningstoffering in Zoetermeer staat voor:

  • Persoonlijk advies
  • Vakkennis
  • Perfect eindresultaat
  • Vrijblijvende afspraak
  • Uw eigen gordijn ontwerpen
Gordijn Vadain

Het assortiment gordijnen in Zoetermeer

Maison Woningstoffering in Zoetermeer beschikt over een geweldige collectie gordijnen en vitrages. Wij voeren assortimenten van alle topmerken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gordijnrails en roede-systemen.

Alle gordijnen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kom langs in onze gordijnenshowroom om de kwaliteit van de stoffen zelf te ervaren. Tegelijkertijd kunnen wij u van uitgebreid advies voorzien over het gebruik van de gordijnen in uw woon- of kantooromgeving.

Maak een inmeetafspraak met onze gordijnspecialist!

Heeft u een keuze gemaakt voor gordijnen, dan dienen deze ingemeten te worden. Het inmeten van de gordijnen is onderdeel van onze service. Met geavanceerde apparatuur zorgen wij dat uw gordijn perfect wordt opgemeten zodat teleurstelling bij het ophangen wordt voorkomen.

Kom ook voor ander interieuradvies naar onze gordijnenwinkel Zoetermeer!
Naast gordijnen, verkopen wij ook verf, behang, PVC vloeren, houten vloeren, laminaat,  karpetten en tapijt. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Wij zorgen dat wij ruim de tijd nemen voor het beste interieuradvies. Maak online een afspraak met onze adviseur en voorkom onnodige wachttijden in de winkel.

Gordijn Vadain Chique Gordijn Vadain Time

Eijffinger

Kobé

Vadain

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels